Nieuws/News

 

Start Nieuws/News Onze honden/Our Dogs Door ons gefokt/Bred by Us Fokplannen/Breedingplans In Memoriam Fotoboek/Fotogallery Geschiedenis/History Links Gastenboek/Guestbook Contact

Lady Million of the Lovely Bears (Shanty) succesvol op de kerstshow in Cuijk. In de jeugdklasse met een inschrijving van 8, behaalde zij 1 Uitmuntend, jet jeugd CAC en uiteindelijk het reserve CAC. Keurmeester was de heer Mark Wibier (D).

Lady Million of the Lovely Bears (Shanty) was very succesfull at the christmas show in Cuijk. Judge mr. Mark Wibier (D), gave her a 1 Excellent, Youth CAC and Reserve CAC.

Shanty keurrapport CuijkShanty Cuijk 2015

horizontal rule

Kamp. True Love of a New Horizon (Kayleigh) haar eerste show in de kampioensklasse was op de Eurodogshow in Kortrijk (B). Mevr. Ann Hollywood (Amalie, GB) gaf haar een 1 uitmuntend en een reserve CAC/CACIB. Weer een resultaat om trots op te zijn.

Ch. True Love of a New Horizon (Kayleigh) her first show in the championsclass was very succesfull. Mrs. Ann Hollywood (GB) gave her a 1 Excellent and Reserve CAC/CACIB. 

horizontal rule

Kayleigh Kortrijk 2015 Kayleigh Kortrijk 2015 diploma

horizontal rule

Ook in 2015 bracht de Hanzeshow in Zwolle Kayleigh wederom geluk. Ze behaalde het CAC en CACIB onder keurmeester mevr. I. Fritz-Bauer (NL) en werd daarmee definitief Nederlands Kampioen!

Kayleigh NL ChampKayleigh Zwolle 2015Kayleigh Keurapport Zwolle 2015

horizontal rule

Maastricht dogshow was erg succesvol voor Kayleigh en Shanty. Shanty behaalde het CAC en werd BOB. Kayleigh scoorde het Reserve CACIB. Mevr. Janine Bohi-Wenger (CH) was de keurmeester.

KeurrapportMaastricht ShantyKayleigh Maastricht 2015

horizontal rule

 

Op de Dogshow in Rotterdam behaalde Lady Million of the Lovely Bears (Shanty) 3 ZG, onder keurmeester mevr.  Godelieve de Wit (NL)

Shanty Rotterdam 2015Shanty Rdam 2015

horizontal rule

 Shanty: 

Na veel trainen is Shanty geslaagd voor de landelijke cursus Sociale Huishond (SHH) en kreeg een mooi diploma

Shanty FHN-SHH

 

horizontal rule

Op de Kampioenschap Club Match van SHV de Collieclub, werd Lady Million of the Lovely Bears (Shanty) 1 Veelbelovend en beste langhaar puppy. Keurmeester op die dag was mr. Andre Scott (UK) 

shantyKeurverslag

horizontal rule

Op de Dogshow in Goes, werd Lady Million of the Lovely Bears (Shanty) 1 Veelbelovend. Keurmeester op die dag was mr. D. Timmins (IRL)

Shanty Goesshow goes 2015

horizontal rule

Op de 42e Schaal der Kempen te Hoogstraten werd Lady Million of the Lovely Bears (Shanty) 1 Veelbelovend, onder keurmeester mr. Jeff Luscott (GB) in de babyklasse en daarmee werd  ze ook Beste Baby.

shantyshanty2shanty3

horizontal rule

Op de Clubmatch van KV Waalwijk (Brabants Rashonden Festival) haalde Lady Million of the Lovely Bears (Shanty) onder keurmeester mr. S. Oates (IRL) 1 Veelbelovend en bij de verkiezing van de Best Baby werd ze 5e van de 20. Ze deed het super op haar eerste show.

KV WaalwijkShanty

horizontal rule

Als jongste puppy is Shanty met vlag en wimpel geslaagd voor haar puppycursus

certificaat

horizontal rule

Op de kerstshow in Katwijk behaalde True Love of a New Horizon (Kayleigh) 1 ZG onder keurmeester mevr. P. H. Runderkamp

Kayleigh Show Katwijk 2014 Katwijk

horizontal rule

Eindelijk is vandaag "Lady Million of the Lovely Bears"(Shanty) bij ons komen wonen

Marko en Natasja, bedankt voor dit mooie "Lovely Beartje". Voor haar eigen pagina klik hier

Shanty

horizontal rule

Farah: 12-03-2003-->20-10-2014

Tot ons groot verdriet hebben we afscheid moeten nemen van onze trotse "Farah", Ondanks haar zware artrose heeft ze toch nog 11,5 jaar mogen worden. We zullen haar aanwezigheid in ons huis enorm missen. R.I.P. Farah, onze "powerhond"

...

12-3-2003-------20-10-2014

horizontal rule

Kayleigh: Hanzeshow Zwolle, 5 oktober 2014, Tussenklasse (Intermediateclass), 1 Uitmuntend, CAC; CACIB; BOB

CAC ZwolleKayleigh Zwolle 2014Kayleigh Zwolle

horizontal rule

Kayleigh: FHN examen Sociale huishond Geslaagd! 

FHN diploma 

horizontal rule

Kayleigh: Outdoor Uden, 21 juni 2014, Jeugdklasse, 1 Uitmuntend, J-CAC; CAC

Keurverslag Outdoor UdenKayliegh Outdoor UdenCAC uden

horizontal rule

Kayleigh: Joe Kat Show, 29 mei 2014, Jeugdklasse, 1 Uitmuntend, J-CAC; CAC en BOB en daarmee behaalde ze haar titel "Nederlands Jeugd Kampioen"(NJK)

Joe Kat show 2014 Joe Kat showNJKcac joe kat

horizontal rule

Kayleigh: Dogshow Hulten, 24 mei 2014, Jeugdklasse, 3 Uitmuntend

Dogshow Hulten 2014Dogshow Hulten 2014 Keurrapport

horizontal rule

Kayleigh: KCM SHV de Collieclub,  27 april 2014, Jeugdklasse, Zeer Goed

Kayleigh KCM 2014KCM 2014

horizontal rule

 

Dogshow GoesKeurrapport Goes

Kayleigh: Dogshow Goes, 20 april 2014 Jeugdklasse, 1 Uitmuntend, J-CAC;

 

horizontal rule

show Hazerswoude 23042014KeurrapportRCAC

Kayleigh: Show Hazerswoude, 23 maart 2014 Jeugdklasse, 1 Uitmuntend, J-CAC; RCAC

horizontal rule

Kayleigh: Show Eindhoven 2014, 7 februari, 1e Veelbelovend (VB) in de puppyklasse teven! Voor meer info, zie haar eigen pagina.

horizontal rule

Kayleigh: geslaagd voor de puppycursus

horizontal rule

Kayleigh: Eurodogshow 2013 Kortrijk BelgiŽ, zondag 17 november, 1e Veelbelovend (VB) in de babyklasse teven! Voor meer info, zie haar eigen pagina.

horizontal rule

Kayleigh als 4e geplaatst op de Jongehonden- en veteranendag van SHV de Collieclub.

Kayleigh werd vandaag als 4e (van een inschrijving van 11 stuks) geplaatst in de klasse van 5 tot 7 maanden.

Lees hier wat de keurmeester mevr. Gielissen van haar vond.

horizontal rule

Kayleigh's eerste show succesvol!

Show Zwolle, zaterdag 5 oktober 1e in de babyklasse. Voor haar keurverslag klik hier

horizontal rule

True Love of a New Horizon (Kayleigh) eindelijk gearriveerd

Wij zijn heel blij dat Kayleigh het "Kimora"team is komen versterken. Voor haar eigen pagina klik hier

 

 

horizontal rule

Milton Falls Sweet Silver (Joya) *16-10-2012 Ü4-5-2013

Afgelopen zondag 28 april veranderde onze Joya van de ene op de andere minuut van een vrolijke "spring in 't veld" in een zielig hoopje ellende. Ondanks diverse bezoeken aan de dierenarts en verschillende onderzoeken, ging ze steeds verder achteruit. Vrijdag 3 mei liep haar temperatuur zo hoog op dat de dierenarts besloot haar in de kliniek op te nemen. De dierenarts was vol vertrouwen dat een infuus en medicatie haar toestand zou verbeteren, waarna er verdere onderzoeken plaats konden gaan vinden. Helaas heeft het niet zo ver mogen komen. Op zaterdagmorgen om kwart voor zes, kregen we het verschrikkelijke bericht dat Joya in de kliniek was overleden. Op dat moment kun je en wil je het niet geloven. We zijn nog naar de kliniek gereden om afscheid van Joya te nemen. Zo onwerkelijk en niet te bevatten, zowel voor ons als voor de dierenarts. Sectie heeft uitgewezen dat ze is overleden aan een buikvliesontsteking.

Milton Falls Sweet Silver (Joya)

Joya, onze kleine "stuiterbal", ons klein "prutske". Veel te kort bij ons, maar wat hebben we van je genoten. Je veroverde ieders hart, je hoorde binnen no-time bij ons gezin. Zelfs Farah, die je in het begin een vervelend klein indringertje vond, werd uiteindelijk je beste maatje. Je kreeg het zelfs voor elkaar om Farah weer helemaal op te laten bloeien. Wat waren we trots op je toen je samen met je broertjes en zusjes op de KCM de eerste plaats behaalde. Ook op je eigen 2e plaats in de babyklas stond je te stralen in de ring.

Ook bij Idefix was je al gauw helemaal thuis. Samen met het vrouwtje probeerde je een echte sociale huishond te worden. Je genoot elke zaterdag van al die hondenvriendjes en zakken voer om allerlei kunstjes te leren. Je wilde zo graag leren en het vrouwtje plezieren. Wat hadden we samen graag aan de behendigheid begonnen. Helaas het heeft zo niet mogen zijn.

Altijd stonden je oortjes alert op je hoofd en ook het vrolijke staartje hoorde helemaal bij jouw. Dat je er nu niet meer bent, kunnen we nog steeds niet begrijpen. Je zal altijd een speciaal plekje in ons hart hebben. Je blijft altijd ons kleine meisje.

Henk en Jolanda, we zijn jullie ontzettend dankbaar dat wij van dit mooie en lieve "puppekind" hebben mogen genieten.

Rust zacht lieve Joya.

Andre, Bea, Rick, Bas en Farah!

 


volgende